Partnerne i mindcore

Jacob Guldager-Løve   jgl@mindcore.dk  +45 52 15 01 14

Jacob Guldager-Løve
jgl@mindcore.dk
+45 52 15 01 14

Jacob er cand.merc. i Business Administration & Computer Science og har arbejdet med IT Consulting de sidste 15 år. Hans styrke ligger i at køre transformation i krydsfeltet mellem IT og forretning. Med sin baggrund fra IBM og KPMG har Jacob en unik forståelse for både IT og forretningen og for hvordan man håndterer de forskelligheder og afhængigheder, der er nødvendige for at gennemføre en succesfuld transformation.

Jacob har arbejdet med mange områder, hvor fællesnævneren har været forståelsen for teknologi og forretning, herunder Business Intelligence, Data Analytics, Projectledelse og IT Strategy.

Lars Fruensgaard   lf@mindcore.dk  +45 29 85 45 15

Lars Fruensgaard
lf@mindcore.dk
+45 29 85 45 15

Lars er cand.merc. i Business Administration med mere end 20 års IT-erfaring fra EG, IBM og Globeteam. Han har en særlig evne til at løse både vanskelige og komplicerede projekter, og har specialiseret sig i omfattende komplekse IT-transformationsprojekter som IT-migrationer, IT-konsolideringer og IT-transformationer.

Lars har en grundlæggende forståelse for kundernes forretning og deres IT-løsninger og har erfaring med at styre store projektteams.

PRINCE2® og AgilePM®-certificeret Projektleder, PRINCE2® og APMG Change Management-akkrediteret Trainer og certificeret i Portfolio Management (MOP®).

John Blem   john@mindcore.dk  +45 51 91 44 10

John Blem
john@mindcore.dk
+45 51 91 44 10

 

John har en MSc i Electronic Engineering og en Bachelor i Business Administration og har arbejdet med Tech i de sidste 25 år.

Han etablerede sine første erfaringer i real-time finansielle systemer i 90'erne og grundlagde Milestone Systems i 1998, som han byggede op til at blive verdensførende inden for IP videoovervågningssoftware. Som administrerende direktør og senere Chief Product Officer for et selskab med en gennemsnitlig vækst på 30% over 20 år, har han fået en dybdegående erfaring inden for strategi, forretningsudvikling, global vækststyring og reach indenfor områder hvor teknologi og innovation er nøglen til succes.

Lars Lohmann   ll@mindcore.dk  +45 31 20 51 20

Lars Lohmann
ll@mindcore.dk
+45 31 20 51 20

Lars startede som software ingeniør, men i de sidste 25 år har han arbejdet meget med Microsoft, Citrix og VMWare teknologiplatforme.

Med en baggrund i CSC og som del af ledelsen af Globeteams IT Infrastructure-team har Lars tilegnet sig solid viden i at arbejde som teknisk it-konsulent for både danske og internationale virksomheder.

Lars har en indgående forståelse for centrale IT-infrastrukturkomponenter, uanset om det er Cloud, lokale eller hybrid løsninger, der fungerer for din virksomhed.


Vores Passion

Vi har kendt hinanden både professionelt og privat i mange år, og sammen udgør vi et stærkt team med stor erfaring inden for rådgivning og IT. Vi grundlagde Mindcore fordi vi ønsker at bygge en konsulentvirksomhed, hvor lidenskabelige mennesker, dyb professionalisme og friheden til at gøre tingene lidt anderledes er drivkraften.

Nøglen til vores tilgang er et sæt kerneværdier som gennemsyrer alt hvad vi gør. Disse værdier er hjørnestenene i Mindcore, og de er grundlæggende for den måde vi hjælper vores kunder med at lykkes. Uanset om vi arbejder med kundesikkerhed, etablerer en fremtidssikker IT-platform eller udfører en Cloud-transformation, er vores kerneværdier, det der adskiller os fra andre konsulentvirksomheder.